De voordelen van EuroZaken Financieringen

Snel, transparant en flexibel!

EuroZaken Financieringen

op 26 oktober 2021
Tim Gudde

Waar gaat u heen voor uw bedrijfsfinanciering als u uw kredietbehoefte niet uit de eigen kasstroom kunt faciliteren? Zeker nu de economische groei doorzet, stijgt het belang van externe financiering voor het bedrijfsleven. Immers, financiering is de Haarlemmerolie van de economie.

Uit onderzoek blijkt dat ondernemers in eerste instantie aankloppen bij de bank. Toch is de groei van kredietverlening door banken aan het bedrijfsleven de laatste jaren fors vertraagd in plaats van versneld. Dit is onder meer het gevolg van strengere toezichteisen, waaraan banken moeten voldoen. Daardoor kunnen zij niet, niet geheel of niet op tijd in uw financiering voorzien. En dat terwijl uw onderneming springt om financiële speelruimte.
Met EuroZaken Financieringen heeft EuroZaken een eigen financieringsloket in het leven geroepen. Door uw financieringsvraag neer te leggen bij ons netwerk van funders, proberen wij uw bedrijfsfinanciering te regelen. Geheel of gedeeltelijk. En daar zitten meer voordelen aan dan u denkt!

1) Een snelle bedrijfsscan

Licht uw kredietbehoefte toe. Waarom heeft u het nodig? Wat gaat het uw onderneming brengen? En hoe verwacht u het te kunnen aflossen? Wij vragen de meest recente kwartaal- of maandcijfers, uw laatste jaarrekening en prognoses op en kijken of basis van een snelle scan wat de mogelijkheden zijn via EuroZaken Financieringen. Zijn die er? Dan gaan wij aan de slag!

2) Optimale bankfinanciering

Belangrijk om te weten: EuroZaken onderzoekt altijd eerst de bancaire mogelijkheden. Waarom? Die zijn het goedkoopst. Is dit niet toereikend? Dan kan EuroZaken Financieringen aanvullend financieren.

3) Snel schakelen

Binnen anderhalve week na onze afspraak vervaardigen wij van uw bedrijf een gedegen analyse. Wat we van u als ondernemer vragen? Anderhalf uur van uw tijd en een aantal aanwezige stukken. U kunt gewoon ondernemen. Geloven wij in uw businessmodel? Dan doen wij een aanbieding en benaderen wij de funders uit ons netwerk. Binnen tweeënhalve week staat de gevraagde financiering op uw rekening.

4) Transparant kostenoverzicht

Aan het begin van het traject weet u precies wat een financiering van EuroZaken Financieringen aan kosten met zich meebrengt. Voor de analyse reken wij een fixed fee. Wij schrijven geen uren. Dit is een stuk commitment dat wij vragen van de ondernemer, omdat wij gaan voor een langdurige relatie en niet voor de ‘quick win’. Wij realiseren de funding van de leningen van EuroZaken Financieringen uit het eigen opgebouwde netwerk. Wij stellen dit netwerk open voor u en daar rekenen wij een afsluitprovisie van 2% voor over het leningbedrag.

5) Rente gekoppeld aan risico

Het enige vraagteken is altijd het rentepercentage. Dit is afhankelijk van het risico van de financiering en varieert tussen de 7% en 9%. Onze funders ontvangen tussen de 5% en 7% op hun investering.

6) Eén aanspreekpunt

Dit betekent dat EuroZaken Financieringen er voor 2% tussen zit. Waarom? Wij verzorgen het kredietbeheer voor de funders en fungeren als aanspreekpunt. Geen chatbox met chats van investeerders. Geen legio e-mails met vragen over hun investering. Geen onverwachte bezoeken. EuroZaken Financiering werkt met een intern netwerk, een eigen community, en handelt alle vragen af, zodat u gewoon kunt ondernemen.

7) Flexibele leningen

Hoe lang heeft u een financiering nodig? Wilt u lineair aflossen? Aflossingsvrij? Of een combinatie daarvan. Wij verstrekken financieringen vanaf minimaal 1 maand tot maximaal 7 jaar. We bekijken samen welke financieringsvorm en welke looptijd het beste bij uw behoefte past.

8) Boetevrij aflossen

Kunt u al eerder dan verwacht de lening van EuroZaken Financieringen aflossen? Of is het mogelijk om de lening van EuroZaken Financieringen te laten herfinancieren door de bank. Geen probleem. Onze leningen zijn op ieder moment zowel gedeeltelijk als volledig boetevrij aflosbaar.

Met EuroZaken Financieringen weet u waar u aan toe bent: de werkwijze is snel, de financiering flexibel en de kosten zijn transparant. Wij zorgen voor een financiering op maat, u kunt zich focussen op wat voor u belangrijk is: ondernemen.

Hoe financier ik onroerend goed?

Een vastgoedbedrijf heeft financiering nodig voor de transformatie van een leeg gebouw naar appartementen. Omdat... lees verder
Monique Keus-Minderhout

Drie zaken die u niet mag vergeten in uw financieringsaanvraag!

Bent u op zoek naar extra financieringsruimte voor uw onderneming? De tijd is gunstig: leningen... lees verder
René Leinweber