Voor wie werkt EuroZaken?

Wij helpen ondernemingen met een financieringsbehoefte vanaf €1 miljoen.


Onze klanten zijn ondernemingen die in de loop der jaren een bepaalde groei hebben doorgemaakt en klaar zijn voor de volgende stap. Wij zitten aan tafel met de dga’s en financiële mensen uit het midden- en grootbedrijf. De sectoren zijn divers: van de bouw- en metaalindustrie tot de foodsector en de IT-branche.

Hoe divers de bedrijven en hun sectoren ook zijn, ze hebben één ding gemeen. Al onze klanten hebben een financieringsbehoefte van minimaal €1 miljoen om hun ambitie waar te maken. Of het nu gaat om een overname, uitbreiding, autonome groei, herfinanciering of (extra) werkkapitaal. Daarnaast kan EuroZaken ook voorzien in projectfinancieringen die gerelateerd zijn aan onroerend goed, van ontwikkeling en transformatie tot bestaand vastgoed.

Komt mijn onderneming in aanmerking voor een financiering?

Dat hangt er vanaf. EuroZaken hanteert diverse voorwaarden voor ondernemers: uw bedrijf moet reeds een trackrecord opgebouwd hebben, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte hebben van minimaal €1 miljoen. Daarnaast verwachten wij ook vanuit de ondernemer zelf een bepaald commitment.

Voor wat betreft projectfinancieringen kijken we naar het project en de fase waarin dit zich bevindt en de financiële gegoedheid van de kredietnemer. Deze moet tenslotte aan de verplichtingen kunnen voldoen.

Met onze bedrijfsanalyse als basis voor uw financieringsmemorandum leggen wij de financieringsbehoefte voor bij ons eigen financieringsloket: EuroZaken Financieringen.

Financieringstool

 

Om te bekijken of uw bedrijf in aanmerking komt voor een financiering vanuit EuroZaken, kunt u gebruik maken van onderstaande financieringstool.

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Hoe wij dit doen staat beschreven in onze Privacyverklaring.